Veste bună pentru românii din UK: săptămâna aceasta se dau 324 de lire sterline de la HMRC pentru costul vieții

Plata pentru costul vieții în UK – Peste un milion de gospodării din Marea Britanie care primesc credite fiscale vor primi a doua parte a plății pentru costul vieții de la HM Revenue and Customs (HMRC) săptămâna aceasta.

Potrivit guvernului, persoanele eligibile ar trebui să se aștepte să primească 324 de lire sterline între miercuri, 23 noiembrie și miercuri, 30 noiembrie. Plata vine după ce cei care primesc plata costului vieții de la DWP (Departamentul de Muncă și Pensii) vor încheia termenul limită miercuri, scrie Manchester Evening News.

Plata pentru costul vieții în UK de la HMRC, separat de plata de la DWP

HMRC a declarat că plățile sunt efectuate separat de plățile DWP pentru a evita suprapunerea sau plățile multiple efectuate accidental. Plățile automate și fără taxe vor ajunge în conturile bancare ale persoanelor eligibile, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să solicite numerar.

Angela MacDonald, directorul executiv adjunct al HMRC și al doilea secretar permanent, a declarat: „Această a doua plată pentru costul vieții va oferi sprijin financiar suplimentar solicitanților eligibili care beneficiază doar de credite fiscale din Marea Britanie. Cele 324 de lire sterline vor fi plătite automat în conturile bancare, astfel încât oamenii nu trebuie să facă nimic pentru a primi acest ajutor suplimentar.”

Condiții pentru plata costului vieții

Plata pentru costul vieții în UK -Pentru a fi luat în considerare pentru a doua plată pentru costul vieții, trebuie să fi primit între 26 august 2022 și 25 septembrie 2022:

  • O plată a creditelor fiscale pentru anul fiscal 2022-2023
  • Un premiu anual de cel puțin 26 GBP de credite fiscale pentru anul fiscal 2022-2023

HMRC a subliniat că, dacă primiți atât credit fiscal pentru copii, cât și credit fiscal pentru muncă, veți primi doar o plată pentru costul vieții de la HMRC pentru copii. În plus, dacă obțineți credite fiscale de la HMRC, precum și un beneficiu pentru venituri mici din DWP, atunci veți primi doar o plată pentru costul vieții de la DWP – aceasta trebuie făcută între 8 și 23 noiembrie.

Facebook
YouTube