EXPOZIȚIA DE FOTOGRAFIE “PHOTOLOGY 2024”, CU PROIECTUL “UNIC” AL LUI ALEXANDRU RADU POPESCU, VA FI EXPUSĂ LA THE MORLEY GALLERY

Londra, UK – 24 iunie 2024 – The Morley Gallery din Waterloo va găzdui “PHOTOLOGY 2024,” o expoziție de fotografie captivantă care prezintă lucrările renumitului fotograf londonez Alexandru Radu Popescu. Expoziția va fi deschisă publicului între 3 și 6 iulie 2024, cu intrare gratuită pentru toți vizitatorii.

Popescu va prezenta cel mai recent proiect al său, “UNIC,” care oferă o privire intimă asupra echipei paralimpice de canoe în timp ce se pregătește pentru Jocurile Paralimpice de la Paris. Această colecție puternică și inspiratoare surprinde dedicarea, rezistența și spiritul sportivilor, evidențiind călătoria lor într-un mod unic și captivant.

Proiectul “UNIC” prezintă următorii sportivi distinși:

Jack Eyers – 2x Campion Mondial

Emma Wiggs – 12x Campion Mondial

Laura Sugar – 3x Campion Mondial

Hope Gordon – 1x Campion Mondial

Charlotte Henshaw – 10x Campion Mondial

Expoziția va include atât printuri digitale, cât și analogice, toate disponibile pentru vânzare. Vizitatorii vor avea ocazia să dețină o parte din această serie remarcabilă, care îmbină măiestria tehnică cu o poveste profundă.

O vizionare privată a expoziției va avea loc pe 3 iulie, între orele 18:00 și 20:00, oferind o previzualizare exclusivă și o șansă de a întâlni artistul.

Detalii Eveniment:

Expoziție: PHOTOLOGY 2024

Date: 3 – 6 iulie 2024

Locație: The Morley Gallery, 61 Westminster Bridge Rd, Londra, SE1 7HT

Intrare: Gratuită

Vizionare Privată: 3 iulie, 18:00 – 20:00

Pentru mai multe actualizări și informații, urmăriți Alexandru Radu Popescu pe Instagram.

Despre Alexandru Radu Popescu:

Alexandru Radu Popescu este un fotograf londonez distins, cunoscut pentru imaginile sale evocatoare și narațiunile vizuale captivante. Lucrările sale explorează adesea teme precum identitatea, rezistența și spiritul uman.

Alexandru Radu Popescu 

popescualexandruradu@yahoo.it

+44 7720220785

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube